Jos eSurokissa ei näy kunnolla, klikkaa tästä lukeaksesi sen selaimessa
21.11.2018 • eSurokissa 5/2018
eSurokissa
Syksyn pimeyteen iloa ja valoa harrastamalla! Luet eSurokissaa, SUROKin sähköistä jäsentiedotetta, joka pitää jäsenemme ajan tasalla niin SUROKin kuin muunkin kissamaailman toiminnasta ja tapahtumista. Palaute on tervetullutta osoitteeseen sihteeri@surok.fi.
Evidensia
Tammikuussa Hämeenlinnan näyttelyssä, lauantaina palkitaan Kissaliiton Vuoden Kissat 2018.
Näyttelypaikka: Elenia areena
Molempina päivinä Breed BIS, mikäli ehdot täyttyvät. Lauantaina brittiläinen lyhyt- ja pitkäkarva, sunnuntaina pyhä birma. Lapsille lelukissanäyttely lauantaina ja sponsorimme osastolla pientä kivaa tekemistä koko viikonlopun ajan 😊
Sunnuntai-aamuna, ennen arvosteluiden alkua, palkitaan SUROKin vuoden 2018 parhaat kissat. 1.sija palkinnot, sijat 2. ja 3. saavat diplomit ruusukepöydästä.
Ilmoittautuminen on auki, lämpimästi Tervetuloa!
Jäsenmaksulaskut lähetetään 2019 tammikuun ensimmäisellä viikolla
Eräpäivä jäsenmaksulaskulle on 31.1.2019
Omakissasta lähetetty posti menee valitettavan usein vastaanottajan roskapostilaatikkoon ja tästä syystä sinne saapuneet laskut jäävät joskus huomaamatta. Merkitse omaan postiisi surok.fi- ja kissaliitto.fi-osoitteesta saapuva postia tärkeäksi, näin se ei joudu roskiin.
Tästä ohjeet vielä siihen, miten löydät kaikkien laskujesi tiedot Omakissasta. http://omakissatuki.kissaliitto.fi/laskut-tallessa-omakissassa/

Mikäli laskutyyppisi on paperilasku se postitetaan tammikuun ensimmäisen viikon aikana.
Näyttely
Näyttely
PlayRosett
Tuemme Miljoonamikrosirua -kampanjaa
Liittymällä jäseneksi 1.10-30.12.2018 välisenä aikana, kattaa maksettu jäsenmaksusi myös vuoden 2019!
Lisäksi jokaisesta uudesta jäsenyydestä lahjoitetaan 0,50€ Miljoona-mikrosirua projektille, mikrosirujen tai muun tarvittavan tuotteen muodossa. Tehdään yhdessä hyvää!
Evidensia
Suomessa järjestettyjen voittajanäyttelyiden sertit (WW ja SW)
Voittajanäyttelyistä saatu serti luetaan "mistä tahansa maasta saaduksi". Tästä syystä voit hyödyntää kotimaassa järjestetyn voittajanäyttelyn sertin, myös ulkomaisena.
OMAKISSA EI TUNNISTA NÄITÄ SERTEJÄ AUTOMAATTISESTI ULKOMAISEKSI.

Vaihtoehto 1.Valmistuminen tulevassa kotimaannäyttelyssä.
Mikäli sertimäärä tulee täyteen tulevissa kotimaannäyttelyissä (viimeinen tarvittava serti), voi valmistumisen tehdä järjestävän yhdistyksen sihteeristössä. Erikseen pyynnöstä sihteeristö tarkistaa saatujen sertien määrän ja "pakottaa" kissalle uuden tittelin. Tämä voidaan tehdä vasta kun diplomi on tulostettu. Tämän jälkeen rotukirjaaja hyväksyy uuden tittelin normaalin käytännön mukaan Omakissassa.

Vaihtoehto 2. Jos viimeisen sertin saa ulkomaan näyttelystä.
Kun kaikki valmistumiseen oikeuttavat sertit on kasassa tulos tulee lisätä ITSE kissan tietoihin, kuten mikä tahansa muukin ulkomainen näyttelytulos. Tämä on helppo tehdä samalla, kun ilmoittaa sen ulkomailta saadun sertin kissalle. Laita vielä lisätietoon, että "ww tulos ulkomaisena" . Tämän WW-sertin ilmoituksen voi tehdä myös sähköpostitse rotukirjaaja@kissaliitto.fi. Viestin nimeksi "ww tulos ulkomaisena".

Vaihtoehto 3. Mikäli kissasi valmistui WW näyttelyssä Tampereella
Tällöin kissan tulos oli diplomissa serti ja uusi titteli, ei sinun tarvitse tehdä mitään ylimääräistä ilmoitusta sertistä. Luokkamuutos tulevaan näyttelyyn on tehtävä itse, vaikka titteliä ei Omakissaan olisi vielä vahvistettu. (Myös Tampereella saatu viimeinen serti ”ulkomaisena” tulee ilmoittaa rotukirjaajalle, tällöin ei diplomissa ole lukenut uutta titteliä.)

Kissan kilpaileminen oikeassa luokassa on omistajan vastuulla.
Huom. Mikäli olet jo lisännyt tuloksen "ulkomaisena" Omakissaan vaikka kaikki sertit ei ole kasassa, se ei haittaa, mutta se ei myöskään valmistuta kissaa titteliin. Huolehdithan siis itse valmistumisesta joko sihteeristössä tai sähköpostitse rotukirjaajalle.
Mikäli et jatkossa halua eSurokissaa postiisi niin käy Omakissapalvelussa laittamassa raksi kohtaan "Sähköpostimarkkinointikielto".
SUROKin toimihenkilöiden ajantasaiset yhteystiedot löydät www-sivuiltamme yhteystiedot-kohdasta.
SUROK Facebookissa     SUROKin www-sivut     vanhat eSurokissat     Royal Canin
• Suomen Rotukissayhdistys ry • www.surok.fi • osoitelähde: Omakissa-järjestelmä
• eSurokissa-tiimi: Outi Vallenius ja Teemu Vartiainen •