Jos eSurokissa ei näy kunnolla, klikkaa tästä lukeaksesi sen selaimessa
15.11.2017 • eSurokissa 4/2017
eSurokissa
Tervehdys SUROKilaisille! Talven alun tervehdys! Näytölläsi on nyt vuoden neljäs eSurokissa, SUROKin sähköinen jäsentiedote. Ideoita ja palautetta otetaan mieluusti vastaan osoitteeseen sihteeri@surok.fi.

Kuvan 1 alt-teksti tähän
Joulukuussa luento kissan kouluttamisesta!
Toivotamme sinut tervetulleeksi kuuntelemaan eläintenkouluttaja Jaana Pohjolan luentoa. Osallistumismaksut ja lisätiedot kotisivuiltamme.
Arjen sujuvuus kissan kanssa voi löytyä pienistä käytännön tilanteista, joiden kautta voi parantaa suhdetta kissan ja omistajan välillä, lisätä ennakoitavuutta ja hallinnan tunnetta ja vaikuttaa kissan tyytyväisyyteen sekä hyvinvointiin.
Hinnat: SUROKlaiset 15€, muut 20€, max. osallistujamäärä 200 hlöä, minimi 30 hlöä. Ilmoittautumiset 17.11.2017 mennessä osoitteella: tapahtumat@surok.fi

Tervetuloa!
Kuvan 2 alt-teksti tähän
Suomeen 3 World Winner -kissaa!
Kolmikosta yksi osui yhdistyksemme jäsenistöön. Suuret Onnittelut maailman kauneimmalle cornish rexille WW17,GIC FI*Sweetpurr's Hearts And Minds, JW ja omistaja Abgottspon Johanna. Kauniin rexin kasvattaja on Harri Saari.
Muut voittajat: siperian kissa WW17,SW,SC FI*Lumikissan Nopsajalka JW,DVM,DSM om. Sivén Börje & Sivén Jaana. Kasvattajat: Tiina Kajoranta & Pasi Urpiola sekä pitkäkarvainen kotikissa WW17,BW,SW Tyyne-Liina DSM, om. Josefiina Huhta-aho
Seuraava World Show 2018 on Suomessa! Näyttelyn kotisivut ovat jo auki osoitteessa www.ws2018.fi. Talkooväkeä etsitään näyttelyyn viimeistään elokuussa 2018, olettehan valmiina!
Kuvan 3 alt-teksti tähän
Muistutus Evidensia alennuksista!
* Alennus jäsenistölle 10% (ei koske lääkkeitä)
* Jäsenkortti ilmestyy Surokissa-lehden takakannessa
* Jäsenkortti ja -etu on henkilökohtainen
* Jäsenyydestä mainittava aikaa varatessa (ilmoittautuessa), jotta alennus lasketaan suoraan oikein
* Kasvattajien alennus 20% (ei koske lääkkeitä), edellyttää jäsenkortin ja kasvattajanimen todistamista (omakissan kasvattaja-välilehti)
Kuvan 4 alt-teksti tähän

Kissaliiton syksyn liittokokous pidettiin Tampereella 21.10.2017!
Liittohallitus 1.1.2018 alkaen: puheenjohtaja: Veikko Saarela rahastonhoitaja: Tellervo Kass sihteeri: Marika Landen varsinaiset jäsenet: Stina-Marie Wallius, Satu Hämäläinen, Riikka Turpeinen, Arja Martikainen ja Eija Välipirtti varajäsenet: Sanna-Leena Santapakka ja Outi Vallenius
1.1.2018 voimaan tulevia sääntömuutoksia:
Näyttelysäännöt kohta 1.8 tarkennettiin niin, että näyttelypäivän aikana on hyvinvointivastaavan tai vastaavan eläinlääkärin kierrettävä näyttelyhallissa. Kasvatus- ja rekisteröintisäännöt 4.6 Maahantuonti ja transfer Tähän kohtaan lisättiin, että 12 viikon alaikäraja koskee myös tuontikissoja.
Jo syksyllä hyväksytty norjalaisen metsäkissan pakollinen HCM testaus, tarkennettiin aikarajoilla ja voimassaoloajoilla.


SUROKin toimihenkilöiden ajantasaiset yhteystiedot löydät www-sivuiltamme yhteystiedot-kohdasta.
SUROK Facebookissa     SUROKin www-sivut     vanhat eSurokissat     Royal Canin
• Suomen Rotukissayhdistys ry • www.surok.fi • osoitelähde: Omakissa-järjestelmä
• eSurokissa-tiimi: Outi Vallenius ja Anne-Mari Kangas •