e eSurokissa - SUROKin jäsentiedote
Jos eSurokissa ei näy kunnolla, klikkaa tästä lukeaksesi sen selaimessa
20.12.2016 • eSurokissa 5/2016
Loppuvuoden eSurokissa
Hyvää Joulua SUROKilaisille! Luet nyt vuoden 2016 viimeistä eSurokissaa! Palaute on tervetullutta osoitteeseen sihteeri@surok.fi.

Kuvan 1 alt-teksti tähän
Tervetuloa Lahteen näyttelyyn!
Ilmoittautumisaikaa Lahden tammikuun näyttelyyn on jatkettu, vielä ehdit mukaan! Viimeinen ilmoittautumispäivä on 27.12.2016 tai kunnes kissamäärä tulee täyteen. Seuraathan tapahtuman Facebook-sivua, jossa julkaisemme ajankohtaisia asioita näyttelystä ja tapahtumasta.
Linkki kutsuun.
Linkki Facebook.
Kuvan 2 alt-teksti tähän
SUROK Vuoden kissa 2016
Muistutus vielä muuttuneista säännöistä: Kisaan osallistumisen ehtona on, että kissan/kissojen kaikki omistajat ovat SUROKin jäseniä ja antavat äänensä SUROKille. Kasvattajaluokkiin osallistuvat kasvattajat, jotka ovat SUROKin jäseniä ja antavat äänensä SUROKille. Yhteisomistajuuksissa edellytämme kaikkien jäsenyyttä ja äänen antamista. Äänen antaminen tulee käydä erikseen Omakissa-palvelussa merkitsemässä haluamalleen yhdistykselle (jäsenyydet-välilehdellä), jos kuuluu useampaan kuin yhteen yhdistykseen.
JÄSENKAMPANJA
Arvomme 3 kpl näyttelyleimakortteja (1 kortti oikeuttaa yhden kissan, yhden päivän ilmaiseen näyttelyyn) 3.11.-30.12.2016 välillä yhdistykseemme liittyneiden uusien jäsenten kesken!! (mukaan lasketaan myös kasvattajan maksamat jäsenet). Lisäksi kaikkien yhdistyksemme jäsenien kesken arvomme 2 Royal Canin tuotepalkintoa! Voittajille ilmoitetaaan tammikuun alussa, henkilökohtaisesti.
Vuoden 2017 jäsenmaksut!
Vuoden 2017 jäsenmaksut postitetaan tammikuun aikana ja niiden eräpäivä on 31.1.2017. Jäsenmaksutiedot tulevat sähköpostiin sekä maksutiedot löytyy myös Omakissasta jäsenyydet-välilehdeltä. ETHÄN MAKSA jäsenmaksua vanhan laskun tiedoilla, kiitos!KIITOS!
Yhdistys kiittää kuluneesta vuodesta 2016 ja toivottaa kaikille jäsenilleen rauhallista joulua & Kissamaista Uutta Vuotta 2017!
SUROKin toimihenkilöiden ajantasaiset yhteystiedot löydät www-sivuiltamme yhteystiedot-kohdasta.
SUROK Facebookissa     SUROKin www-sivut     vanhat eSurokissat     Royal Canin
• Suomen Rotukissayhdistys ry • www.surok.fi • osoitelähde: Omakissa-järjestelmä
• eSurokissa-tiimi: Outi Vallenius ja Anne-Mari Kangas •