Jos eSurokissa ei näy kunnolla, klikkaa tästä lukeaksesi sen selaimessa
26.2.2016 • eSurokissa 2/2016
Aurinkoista kevättä kaikille lukijoille! Luet eSurokissaa, SUROKin sähköistä jäsentiedotetta, joka pitää jäsenemme ajan tasalla niin SUROKin kuin muunkin kissamaailman toiminnasta ja tapahtumista. Palaute on tervetullutta osoitteeseen sihteeri@surok.fi.

Tapahtumia ja kursseja

• 14.3.2016 Liittokokousmateriaalin käsittelyilta, Malmin toimintakeskuksen kahvio (aikataulu ilmoitetaan myöhemmin). Materiaalit julkaistaan Kissaliiton kotisivuilla. Tutustuthan materiaaliin ja tulet vaikuttamaan paikanpäälle!
• 26.3.2016 Suomen Kissaliiton liittokokous, Helsinki
• 30.3.2016 Yhdistyksen sääntömääräinen kevätkokous, Pukinmäen kartano
• 9.4.2016 Assistenttikurssi, Vantaa
• 10.4.2016 Kissan värit-kurssi, Vantaa

Toivotamme teidät lämpimästi tervetulleeksi!

Ulkomaan näyttelyiden ilmoittautumiset

Huomioithan, että ulkomaille ilmoittauduttaessa ilmoittautuminen tulee toimittaa oman yhdistyksen kautta, mikäli järjestävällä yhdistyksellä ei ole sähköistä ilmoittautumista. Lähetäthän ilmoittautumisesi AJOISSA!

Ulkomaanilmoittautumislomake

Yhdistyksemme ulkomaanilmoittautumiset hoitaa Anne Nevala, Viistokatu 35 05800 HYVINKÄÄ.
ilmot.ulkomaat@surok.fi

Vuoden kissat 2015

Yhdistyksen vuoden 2015 Parhaat kissat ovat vahvistuneet ja listauksen löydät kotisivuiltamme. SUROK Onnittelee kaikkia voittajia! Voittajat palkitaan kesänäyttelyssämme Helsingissä, lauantaiaamuna, ennen arvosteluiden alkua. SUROKISSA-lehti nro.1 ja nro.2 esittelee voittajat kuvien kera.

Kissaliitto, rotukissayhdistys, rotuyhdistys?

Nämä kolme eri instanssia aiheuttaa meille monelle kysymyksen: “Mihin minun tulisi liittyä tai mihin oikeastaan nyt kuulun?” Alla lyhyesti selvitettynä, mitkä näiden erot ovat.

Suomen Kissaliitto = FIFen jäsenliitto, jolla ei ole henkilöjäseniä. Kissaliiton kautta kulkee kaikki tiedot ja postit kattojärjestöön, FIFeen. Rekisteröinnit ja siihen liittyvät asiat rotukissayhdistysten jäsenet hoitavat suoraan Kissaliiton kanssa.

Jäsenyhdistys eli Rotukissayhdistys (esim.SUROK) = Suomen Kissaliiton alainen jäsenyhdistys, johon tulee kuulua, ennen kuin voi kissaa ilmoittaa FIFen alaiseen näyttelyyn tai aloittaa FIFen alaista kasvatusta. Jäsenyys Kissaliiton alaisessa rotukissayhdistyksessä oikeuttaa rekisteröimään pentueet Suomen Kissaliittoon. ”HUOM. ensirekisteröintisääntö”. Yhdistys auttaa ja opastaa jäseniään ja rotukissayhdistyksen kautta kulkee jäsenpostit Suomen Kissaliitolle.

Rotuyhdistys (Abys ry, Sfinxit ry jne.) = Tekee työtä oman rodun ja sen tunnettuuden eteen. Rotuyhdistys voi solmia yhteistyösopimuksen Suomen Kissaliiton kanssa, mikä sitoo sen noudattamaan FIFen sääntöjä. Pelkkä rotuyhdistyksen jäsenyys ei oikeuta kasvattamaan, eikä näyttelyttämään FIFen alaisissa näyttelyissä.

SUROK Facebookissa     SUROKin www-sivut     vanhat eSurokissat     Royal Canin
• Suomen Rotukissayhdistys ry • www.surok.fi • osoitelähde: Omakissa-järjestelmä
• eSurokissa-tiimi: Outi Vallenius ja Ely Vihavainen •