Jos eSurokissa ei näy kunnolla, klikkaa tästä lukeaksesi sen selaimessa
29.8.2014 • eSurokissa 3/2014
Alkusyksyn eSurokissa
Luet uudistunutta eSurokissaa, SUROKin sähköistä jäsentiedotetta. Tarkoituksenamme on pitää jäsenemme ajantasalla sekä tarjota tietoa yhdistyksen toiminnasta ja tapahtumista. Kaikki palaute on tervetullutta, sitä voitte lähettää osoitteeseen sihteeri@surok.fi.
Joko Kissaliiton Omakissa-palvelu on sinulle tuttu?
Onko käytössä tullut ongelmia esim. kasvattajan liittämien uusien jäsenien kanssa? Oliko pentujen rekisteröinti tai näyttelyyn ilmoittautuminen helppoa?

Jos vastasit itsellesi ei, ehkä tai jotenkuten, niin NYT on mahdollisuus saada vastaukset kysymyksiin saapumalla jäseniltaamme Malmille, 10.9.2014 klo 18:30.

Omakissan projektiryhmästä tulee Viivi Viuha kertomaan meille ohjelman käytöstä ja sen käyttöönoton edistymisestä. Valitettavasti tilassa ei ole internetyhteyttä, eikä tietokoneita teidän käyttöönne, mutta videotykin avulla saamme kaikille ohjelman näkyviin. Mikäli sinulla on mahdollisuus ottaa oma kone ja yhteys mukaan, niin se on sallittua. :) Otamme mielellään vastaan käyttöön liittyviä kysymyksiä jo etukäteen osoitteessa sihteeri@surok.fi. Tervetuloa mielenkiintoiseen iltaan oppimaan ja nauttimaan samalla kupponen kahviakin hyvässä seurassa! Tilaisuus on maksuton.
kokouskutsu
SUROKin syyskokous
SUROKin sääntömääräinen syyskokous pidetään Malmin toimintakeskuksen kahviossa, Helsingissä (Kirkonkyläntie 2, 00700 Helsinki) keskiviikkona 26.11.2014 klo 18:00. Kokoksessa käsitellään mm. esitys uudesta kunniajäsenestä, vuoden 2015 budjetti ja toimintasuunnitelma, SUROKin liittokokousedustajat vuonna 2015, sekä hallituksen kokoonpano vuodelle 2015. Katso täältä koko esityslista. Kokouksessa on kahvitarjoilu. Tervetuloa mukaan päättämään yhteisistä asioistamme!
Kasvattajakampanja
Kasvattajien jäsentenhankintakampanja jatkuu
Kasvattajien jäsenhankintakampanjan kevätpuoliskon voittaja oli Reine Austin (FI*Avariel). Hänet palkittiin heinäkuun näyttelyssä. Onneksi olkoon! Kampanja jatkuu vuoden 2014 syksypuoliskolla 1.7.-31.12.2014. Eniten uusia kasvattajan maksamia jäseniä SUROKiin liittänyt kasvattaja palkitaan Royal Caninin 20 kg:n ruoka­palkinnolla sekä SUROKin leima­kortilla näyttelyyn! Lisäksi kaikkien vuoden 2014 aikana uusia kasvattajan maksamia jäseniä liittäneiden kasvattajien kesken arvotaan tavarapalkintoja.
Tammikuun Näyttely
SUROKin kansainväliset kissanäyttelyt Lahdessa 24.-25.1.2015
SUROKin seuraavat kansainväliset näyttelyt järjestetään tammikuussa. Kuten viime vuonnakin, näyttelypaikkana on Lahti Halli. Ilmoittautumisaika näyttelyyn on 1.11.-22.12.2014.

kutsu SUROKin talvinäyttelyyn Kutsu löytyy jo kotisivuiltamme. Merkitse kalenteriisi ja tule mukaan!
Kasvattajakampanja
Komeita kuvia kissoistanne kaivataan
SUROK kaipaa korkealaatuisia kuvia jäsentensä rotu- ja kotikissoista käytettäväksi yhdistyksen sähköisessä tiedotuksessa ja painojulkaisuissa. Kaikki kuvat otetaan kiitollisuudella vastaan, mutta optimitilanteessa kuva olisi mitoiltaan vähintään 3508 x 2480 pikseliä. Kuvatiedoston koko voi vaihdella kuvasta riippuen n. 2–10 Mb. Kuvan tulisi olla laadultaan mahdollisimman hyvä. Hyvässä kuvassa kohde on terävä, valaistus on riittävä, kohteena oleva kissa tulee hyvin esille taustasta ja tausta on rauhallinen. Katso ohjeet kuvien lähetykseen täältä. Kiitos kaikille tähän mennessä kuvia lähettäneille!
Syksyinen suklaakakku
kutsu SUROKin talvinäyttelyyn Onko tiedossa syksyisiä juhlia? Herkulliseksi havaittu ja näyttävän syksyinen suklaakakkuohje löytyy Kinuskikissan sivuilta.

Kakku on keksipohjalle tehty, hyydytetty kakku, jossa on puolukka-omenatäyte ja lempeä suklaatäyte. Maut sopivat loistavasti yhteen. eSurokissa-tiimi suosittelee!

(Kuva: Kinuskikissa)
Pentueiden rekisteröintiajat
tiesitkö? Olemme saaneet kyselyitä liittyen pentueiden rekisteröintiaikaan. Rotukirjaajan mukaan tämänhetkinen jono on n. 2–3 viikkoa, ja kaikki rekisteröintihakemukset käsitellään tulojärjestyksessä.
SUROK toivottaa värikästä syksyä kaikille!
värikästä syksyä  
SUROKin yhteyshenkilöt
SUROKin toimihenkilöt ja heidän ajantasaiset yhteystietonsa löydät www-sivuiltamme yhteystiedot-kohdasta.
SUROK Facebookissa     SUROKin www-sivut     vanhat eSurokissat     Royal Canin
• Suomen Rotukissayhdistys ry • www.surok.fi • osoitelähde: Omakissa-järjestelmä
• eSurokissa-tiimi: Anna Honkanen, Outi Vallenius, Ulla Haapanen •