Jos eSurokissa ei näy kunnolla, klikkaa tästä lukeaksesi sen selaimessa
5.4.2014 • eSurokissa 1/2014
eSurokissa ilmestyy tauon jälkeen
Luet uudistunutta eSurokissaa, SUROKin sähköistä jäsentiedotetta. Jonkinlainen tovi on kulunut edellisen eSurokissan ilmestymisestä, mutta tänä vuonna palailemme jälleen postilaatikkoosi muutamia kertoja muistuttamaan sinuakin ajankohtaisista asioista!
Uusi puheenjohtajamme Anna Honkanen esittäytyy
Muutama viikko sitten olin vielä täysin tietämätön tulevaisuudestani SUROKin puheenjohtajana. Elämä on yllätyksiä täynnä ja otan tämän pestin vastaan mukavana haasteena. Yli 20 vuoden kissakokemuksella minulla on kenties jotain annettavaakin tälle hyvin hoidetulle ja toimivalle yhdistykselle. Harras­tuksemme eri lajeista olen ollut mukana lähes kaikissa: kolunnut satoja näytte­lyitä kis­sojen kanssa ja assistenttina, kasvattanut eurooppalais- ja brittikissoja, ollut Kissaliiton rotutoimikunnassa ja vuosikausia mukana rotu­yhdistyksessä pu­heen­johtajana, rahastonhoitajana, kirjanpitäjänä sekä lehden toimittaja-taittajana. Silti muistan hyvin ajat ensimmäisen vain lemmikiksi tulleen kissani kanssa. Lähden toimintaan mukaan sillä mielellä, että SUROK jatkossakin edistää kissaharrastusta ja tarjoaa mielekästä toimintaa kaikissa kissaharrastuksen muodoissa.
kissanayttely
Kesänäyttely 26.–27.7.2014
Ilmoittautuminen kesänäyttelyyn alkaa 1.5.2014. Katso tarkemmat ohjeet kutsusta. Hotellitarjous näytteilleasettajille: Holiday Inn Helsinki West Ruoholahti tarjoaa rajoitetusti kampanjahintaisia huoneita 72€/vrk/ standard huone yhdelle tai standard huone kahdelle, lemmikki­lisä 15€/vrk. Majoitushintaan sisältyy buffet-aamiainen, internet, kuntosali ja asiakas­sauna. Varaukset suoraan hotellista sähköpostitse tai puhelimitse, tunnus: "SUROK Kampanjahinta"
kissa ja kevätkukkia
Huhtikuun jäsenilta keskiviikkona 9.4.2014 klo 18:30
Huhtikuun jäseniltaan saapuu Carin Sahlberg vastaamaan kysymyksiin kissojen väreistä ja värigenetiikasta. Paikalla on myös eri kate­gorioiden kasvattajia, ja tarjolla on hyvä tilai­suus keskustella väreistä ja niiden periyty­misestä. Kysymyksiä toivotaan etukäteen osoitteeseen sihteeri@surok.fi. Tervetuloa keskiviikkona Malmin toiminta­keskuksen kahvioon, Kirkonkyläntie 2, 00700 Helsinki.
Kasvattaja, liitä pentusi ostaja SUROKin jäseneksi!
Royal Canin Klubi Eniten uusia kasvattajan maksamia jäseniä SUROKiin 1.1.–30.6.2014 liittänyt kasvattaja palkitaan Royal Caninin 20 kg:n ruoka­palkinnolla sekä SUROKin leima­kortilla näyttelyyn! Toinen kampanja­jakso on luvassa ajalle 1.7.–31.12.2014, ja eniten uusia jäseniä liittänyt kasvattaja saa taas samat palkinnot (20 kg Royal Caninin lahjoittamaa ruokaa + leimakortti). Lisäksi kaikkien vuoden 2014 aikana uusia kasvattajan maksamia jäseniä liittäneiden kasvattajien kesken arvotaan kolme Royal Caninin lahjoittamaa tavarapalkintoa!
Muistio kevätkokouksesta
Vuoden 2014 kevätkokous pidettiin Malmin toimintakeskuksen kahviotiloissa. Jäseniä oli saapunut paikalle 19 henkeä. Tilaisuudessa oli kahvitarjoilu ja itse tehtyjä leivonnaisia. Kiitos leipurit, Eeva ja Helena!
  • Yhdistyksen varapuheenjohtaja, Eeva Lind­blom avasi kokouksen.
  • Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Arja Martikainen ja sihteeriksi Inkeri Siltala.
  • Kokous todettiin laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.
  • Esityslista hyväksyttiin.
  • Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Eila Tähti ja Tuula Viksten. Ääntenlaskijoiksi Raila Hoivanen ja Tanja Salo.
  • Yhdistyksen uudeksi puheenjohtajaksi ehdotettiin Anna Honkasta. Anna Honkanen valittiin yhdistyksen puheenjohtajaksi ajalle 27.3.2014–31.12.2014.
  • Toimintakertomus hyväksyttiin pienillä korjauksilla, minkä jälkeen käsiteltiin tilinpäätös vuodelta 2013. Hallitukselle myönnettiin tili- ja vastuuvapaus.
Omakissa-palvelu
Suomen Kissaliiton jäsen- ja kissarekisterin sekä näyttelyohjelman sisältävä Omakissa on ollut nyt yhdistysten käytössä jo jonkin aikaa. Jäsenrekisterissä ilmenneiden ongelmien vuoksi SUROKin jäsenlaskutus ei tammikuussa mennyt täysin suunnitellusti.

Nyt pyydämme teitä jäseniä aktivoitumaan jäsenyyksienne suhteen. Oletko saanut jäsenmaksulaskun sähköpostiisi? Mikäli lasku ei ole tullut perille, pyydämme ottamaan yhteyttä jäsenrekisteriin osoitteella eeva.lindblom@surok.fi.

Myös jäsenyyden päättämisestä ottaisimme mieluusti tiedon vastaan, jotta saamme avoimet laskut pois järjestelmästä. Jäsenrekisteri kiittää avusta ja toivottaa aurinkoista kevättä!
SUROKin yhteyshenkilöt
SUROKin toimihenkilöt ja heidän ajantasaiset yhteystietonsa löydät www-sivuiltamme yhteystiedot-kohdasta.
SUROK Facebookissa     SUROKin www-sivut     vanhat eSurokissat     Royal Canin
• Suomen Rotukissayhdistys ry • www.surok.fi • osoitelähde: Omakissa-järjestelmä
• eSurokissa-tiimi: Anna Honkanen, Outi Vallenius, Ulla Haapanen •